Динамични филъри

Image

Динамични филъри

Добре дошли в ерата на динамичната естетика

Нашата брошура

Image

Какво е хиалуронова киселина?

Ho какво всъщност представлява тя?

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА – ВСИЧКИ ГОВОРЯТ ЗА НЕЯ!

Eстествен компонент в тъканите на човеш­кия организъм, хиалуроновата киселина (НА) играе Важна роля във възстановяването на кожата. Хиалуроновата киселина придава на вашата кожа свеж и нежен вид, тъй като подобрява еластичност­та, тонуса и хидратирането й. С процеса на стареене, количеството на хиалуро­нова киселина във вашия организъм намалява, и меж­ду 40 и 50 годишна възраст вие сте изгубили около 50% от нея. Ето защо скулите хлътват и се отпускат; някои бръчки стават видими, контурите на лицето се про­менят. И така цялостния вид на вашето лице се променя.

Image
Дългите вериги на натуралната хиалуронова киселина се самоорганизират в 3D мобилна мрежа за осъществяване на своите вискоеластични възможности. Благодарение на тези си свойства хиалуроновата киселина поддържа тъканната структура, обем и хидратация.
Image
Увреждане на естествените вискоеластични свойства:
Ригидна структура
Класически метод
Процес на омрежване. Дългите вериги на хиалуроновата киселина се разрушават. За да се създаде монофазен гел с последващите по-къси вериги, е необходимо добавяне на по-големи количества BDDE.

Метод „Еластична мрежа”.
Патентован процес на лаборатории Teoxane

Image
Специфичните условия на омрежване запазват по-добре дължината на веригите хиалуронова киселина. Необходимо е по-малко количество BDDE за създаването на гел, който е стабилизиран и с естествените връзки между дългите вериги.
Поддържа естествените вискоеластични свойства:
Динамична структура
Image


RHA – Изборът на експертите

Image
Нов, ексклузивен метод на омрежване, при който се запазват дългите вериги хиалуронова киселина в мобилна мрежа.
Уникални еластични свойства на гела
Незабавна и дълготрайна ефикасност в динамичните зони на лицето.
Image

Боли ли?

Чувството за болка е една от първите мисли, които нахлуват в ума на човек, мислейки за инжекции. Преди да се подложат на процедура с дермални филъри, 94 % от пациентите мислят, че е болезнена.
Image
Teosyal предлага ново решение за нежно и безболезнено инжектиране на хиалуронова киселина.
Тъй като ние от Лаборатории TEOXANE разбираме вашето отношение към болката, Ви предлагаме нова гама продукти, съдържащи най – използвания от хирурзи и зъболекари локален анестетик: лидокаин. Той ви гарантира оптимален комфорт по време на процедурата.
Image

Изглежда ли естествен резултатът?

Имплантите с хиалуронова киселина TEOSYAL са биосъвместими и резорбируеми. Качеството и степента на пречистеност на геловете с хиалуроновата киселина TEOSYAL гарантира естествен, безопасен и незабавен резултат само след една процедура, която трае от 10 до 15 минути.

 

TEOSYAL включва пълна гама продукти, които незабавно коригират бръчките, като запазват естественото излъчване на Вашето лице.

Естествено и дискретно, лицето възвръща своя нежен вид.

Image

Колко дълготраен е ефектът?

Резултатите са видими веднага след процедурата. За оптимален резултат Вашият лекар може да Ви посъветва да направите между 1 и 3 процедури. За поддържане на резултата са препоръчителни допълнителни сесии с по-малко количество продукт.

Върху дълготрайността на ефекта влияние оказват редица фактори като тютюнопушене, начин на живот, техники на инжектиране и др.

 

Поради факта, че хиалуроновата киселина се разгражда естествено в тялото, ефектът на процедурата варира и зависи от няколко обективни фактора:

 • Тип кожа на пациента
 • Тежест на проблема, който се коригира
 • Конкретния продукт, който се използва
 • Зоната на инжектиране
 • Количеството, което се поставя
Image


Има ли противопоказания?


Инжекциите с хиалуронова киселина TEOSYAL не се препоръчват на бременни жени, кърмачки, пациенти с чувствителност към хиалуроновата киселина, пациенти с автоимунни заболявания и други заболявания на имунната система.
Image

Препоръки и забраниЕдна седмица преди процедурата не се приемат:
Image
Image
Image
Дните след процедурата НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ на високи температури:
Image
Image
Image
Не травмирайте инжектираната зона:
Image
Image
24 часа след процедурата не използвайте козметични продукти (грим, червило) и не приемайте алкохол.
В продължение на 2 седмици пийте колкото се може повече вода. (Минимум по 2 л. на ден)
Image


Какво е усещането след процедурата?
Желаният резултат е видим веднага след процедурата. Може да се наблюдава лек дискомфорт, зачервяване в точките на инжектиране и незначителен оток. Благодарение на изключително високото ниво на пречистеност на геловете TEOSYAL всички симптоми обикновено отшумяват до 3 часа, а изчезват напълно до 24 часа.
TEOSYAL®PEN
TEOSYAL®PEN е първата безжичната, електронна, инжекционна система позволяваща плавно, равномерно и прецизно поставяне на продукта в желаната област.
 • Без болка и време за въстановяване.
 • Бърза и комфортна процедура.
Image

ПРЕЦИЗНО УСТРОЙСТВО

С oбикновена спринцовка, за да индуцира гела лекарят упражнява натиск, което предизвиква извесно напрежение, дори и усещане за болка при пациентите.

TEOSYAL®PEN позволява на специалистите да бъдат изключително прецизни. Количеството на гела и скоростта на инжектиране, могат да бъдат предварително зададени, съобразно изискванията за специфичната област, която ще бъде третирана. Гелът се въвежда бавно и равномерно с инжекционното устройство. Тъй като процесът се контролира електронно, лекарят може да се съсредоточи върху поставянето на гела в много по-голяма степен, в сравнение със стандартното инжектиране.
TEOSYAL®PEN е подходящ за инжектиране и на деликатни зони.
Image

По-безболезнено

TEOSYAL®PEN гарантира комфортна процедура:
Безжичното инжекционно устройство TEOSYAL®PEN е разработено да бъде нежно към пациента, интуитивно за работа и безболезнено. Редуцира болката с 50%, в сравнение със стандартна инжекция, съобщават специалистите.

По-бързо възстановяване

TEOSYAL®PEN гарантира комфортна процедура:
Mожете да се върнете към нормалният си ритъм на живот или на работа в деня на процедурата

По-естествени резултати

Дори зони, които са деликатни за работа могат да бъдат третирани и да
се постигне цялостна естетична промяна, с напълно естествени резултати.
 • Отлични резултати, без никакви следи от инжектирането
 • По-малко кървене по време на инжектиране
 • Естествени резултати, постигнати без болка
 • Можете бързо да се върнете към нормалният си ритъм на живот
 • По-малко странични ефекти
Image
9/10 от пациентите биха предпочели тяхната следваща инжекция да е с TEOSYAL®PEN (90,6%), в сравнение с обикновена инжекция
Image
Image
9/10 от пациентите биха препоръчали TEOSYAL®PEN на свои приятели (91.7%), пред стандартно инжектиране
Image

Цени
TEOSYAL RHA I

450лв
 • 1ml

TEOSYAL RHA II

550лв
 • 1ml

TEOSYAL RHA III

600лв
 • 1ml

TEOSYAL RHA IV

650лв
 • 1,2ml