VelaSmooth

Антицелулитни процедури Вела Смуут VelaSmooth Pro ™

Image
Първият одобрен от FDA апарат за антицелулитни процедури, който неинвазивно скулптурира тялото и временно редуцира целулит и локализирани мастни натрупвания.


Системата съчетава следните технологии:

инфрачервена (IR) оптична енергия
механично въздействие (вакуум с или без масажни ролери)
биполярни радио честоти (RF)

Тези три технологии функционират синергично за да осигурят затопляне на дермалните и субдермалните слоеве, което заедно с механичното въздействие да подобри кръвната циркулация, да засили лимфния дренаж, както и да повиши метаболитните процеси в адипозните тъкани.

 

Апликаторът за третиране на големи зони VSmooth съчетава IR, RF енергия и механично действие чрез вакуум и масажни ролери. Предназначен е за редуциране на целулит в големи зони, като бедра, седалище и корем, както и за намаляване на обиколката.

Image

Апликаторът за третиране на малки зони VContour съчетава IR, RFенергия и механично действие чрез вакуум. Предназначен е за редуциране на целулит, както и за намаляване на обиколката в зони с извивки, за третиране на локализирани мастни депа и за  подсилване на ефекта от  VSmooth Апликатора.

 
Image

Прилагането на технологията elōs™ (IR и RF енергия) върху дермата/хиподермата има за цел да  затопли тъканите, където е разположен целулита. Вакуумът има за цел да повиши кръвната циркулация. Кръвта, която е една от основните цели за постигане на хиперемия чрез въздействието на IR и RF, отговаря за преминаването на по-голямо количество кислород. Това повишава метаболитните процеси в мастните клетки (липолиза), като редуцира техния размер. В следствие на това неравностите по кожата, причинени от раздуването на мастните клетки биват редуцирани.

 
Image
Преди лечение с ValaShape
Image
Инфрачервена светлина и

радиовълни загряват тъканта до

15 мм. в дълбочина

Image
Количеството и размера

на мастните клетки намалява

От друга страна вакуума и ролерите нежно масажират кожата и улесняват по-дълбокото проникване на топлината, доставяйки енергиите до дермата и хиподермата. Механичното действие спомага дренирането на излишните вътреклетъчни течности от дермата и горната част на хиподермата към лимфната система.

Цени

Image
VELA SMOOTH PRO - БЕДРА, СЕДАЛИЩНИ ЧАСТИ, КОРЕМ - за една процедура
VELA SMOOTH PRO - БЕДРА, СЕДАЛИЩНИ ЧАСТИ, КОРЕМ - за една процедура 70лв
VELA SMOOTH PRO ПАКЕТ - БЕДРА, СЕДАЛИЩНИ ЧАСТИ, КОРЕМ
10 процедури
VELA SMOOTH PRO ПАКЕТ - БЕДРА, СЕДАЛИЩНИ ЧАСТИ, КОРЕМ 10 процедури 600лв