КОНЦИ


Резорбируеми конци за биостимулация с лифтинг ефект

Image

HAPPY Lift – Конци за естетични корекции

Кратък възстановителен период!
Без белези!
Image
Съвременна нехирургична алтернатива на традиционния фейслифт. Без скалпел! Без разрези! Само с няколко убождания! Прилагат се за повдигане на скули, стягане на долния лицев овал и челото.
HAPPY LIFT™ е изключителен нов продукт, предназначен за лифтинг на лице, който придава жизнен и младежки вид. Бързо и лесно приложение, кратко възстановяване.
Конците се резорбират от 8 до 12 месеца след имплантиране.
Структурата на Happy Lift™ е специфично проектирана за лифтинг и фиксиране на меки тъкани. При техниката „бърз лифтинг” конците се въвеждат в кожата (хиподермата) и чрез изпъването им (тракция), специалистите могат да репозиционират отпуснатите тъкани, без да правят хирургични възли в краищата на конците.
  • Повдигащ и репозициониращ „лифтинг”, който не променя чертите на лицето
  • Ускоряване на резултатите, без нужда от дълги часове в операционната
След като конците са позиционирани, настъпва фиброзна реакция, която е причина за стабилните и дълготрайни резултати. Местната анестезия позволява на пациента да се възстанови много бързо и да се върне към обичайния си ритъм на живот без белези.
Резултатите са мигновени и последните проучвания показват, че лифтинг ефектът продължава до 2 години.
Happy Lift™ може да се разглежда като най-естествената алтернатива на традиционния лифтинг, заради минималната си инвазивност, нетравматичните последствия, лекотата на техниката и дълготрайния естетичен ефект.
Image
Image

ПЪРВИ етап:

Скоро след процедурата ще установите и оцените репозиционирането на тъканите, възстановяването на лицевата пластичност и триизмерния ефект.
Image

ВТОРИ етап:

Резултатите продължават да се подобряват през следващите 2 до 10-12 месеца: фибротичната реакция се стабилизира заедно с лифтинг ефекта и придава видимо ревитализиране на кожната текстура.

Вследствие на фиброзната реакция, предизвикана от специфичната форма на конците, видимо се увеличава количеството на хиалуронова киселина, колаген и еластин в кожата

Този ефект се запазва до 3 години.

Конци Aptos (Аптос)

Отпусната кожа, бръчки, деформация на овала на лицето поради птоза (увисване) на меките тъкани са част от неблагоприятни признаци на стареене. Конците APTOS (Аптос) предлагат НЕхирургично, модерно и безопасно решение на тези проблеми. Технологията на моделиране с конци позволява да се възвърне голяма част от онзи външен вид, който помним отпреди години, да се коригират недостатъците по лицето и тялото, които винаги са ни притеснявали и да се „ретушират“ проявените признаци на стареене.

 

В употреба са два вида Aptos (Аптос) конци:

  • Абсорбируеми конци от л-лактид с капролактон за деликатна корекция на видими промени, фини бръчки и гънки.
  • Неабсорбируеми конци от полипропилен за коригиране на по изявени проблеми с цел – по-дълъг видим резултат.

 

Допълнително предимство на линията абсорбируемите конци на Аптос е съдържанието на полимлечна киселина, което активира производството на собствен колаген и стимулира метаболитните процеси в кожата. Така подмладяването се случва и на клетъчно равнище: едновременно с повдигането се изравнява релефа на кожата, подобряват се цвета и тонуса. Уникален резултат е и повишаващото се действие на ефекта на подмладяване. Дължи се на факта, че полимлечната киселина от конците се синтезира в кожата през целия период на абсорбацията им.

Цени

Image
HAPPY LIFT (ДОЛНА ЧАСТ) - за една процедура 1500лв
HAPPY LIFT (ГОРНА ЧАСТ) - за една процедура 1500лв
ДАБЪЛ НИДЪЛ (15 СМ.) - за една процедура 1200лв
ДАБЪЛ НИДЪЛ (23 СМ.) - за една процедура 1500лв
МЕЗО КОНЦИ - за една процедура300лв
Aptos Light lift spring soft (2x440mm + 2x470mm) 1000лв
Aptos Light lift tread BLUNT 2x250mm 1200лв
Aptos Nano vitis 2x5x940mm 550лв
Aptos Nano exsellence 2x5x70mm 900лв
Aptos Light lift threat 2g250x21200лв
Aptos Visage Excellence soft HA 120mm x10 1200лв
Aptos Visage Excellence HA 190mm x10 1900лв