Ellansé ™


Биостимулиращи дермални филъри

Image

Ellansé ™ – Елансе дермални филъри

Ellansé ™, носител на Frost & Sullivan 2011 – Европейска Иновационна Технология на годината за дермални филъри!
Ellansé ™ е уникална и иновативна дермална серия филъри, която въвежда нова ера на безопасни и новаторски решения за козметични процедури на лицето.
Image
Дермалната серия филъри Ellansé ™ съчетава предимствата – незабавна корекция на бръчки и гънки, стимулира образуването на естествен колаген от тялото за красиви, свежи и по-дълготрайни резултати.
Image

Колагенът е един от най-важните естествени структури на кожата, с чиято помощ се поддържа нейното стягане, еластичност и гъвкавост. С течение на времето, кожата постепенно губи способността си за естествено производство на колаген, което води до разпуснатост на кожата и образуване на бръчки и гънки по лицето. Еllansé ™ използва естествената реакция на организма, за да стимулира образуването на собствен колаген от тялото (neo-collagenesis) – възстановяване на свеж, младежки вид. Ellansé ™ отговаря на вашите нужди за красиви, свежи, по-трайни и ценово-ефективни резултати. Неговите четири различни варианта ви позволяват да изберете колко дълго бихте искали резултатите да продължат, елиминирайки необходимостта от чести и повтарящи

 
Дермалната серия филъри Ellansé се предлага в четири варианта: Ellansé ™- S (1 година), Ellansé ™- M (2 години), Ellansé ™- L (3 години) и Ellansé ™- E (4 години).

Цени

Image
ЕЛАНСЕ S (1 ГОДИНА) за 1ml
ЕЛАНСЕ S (1 ГОДИНА) за 1ml 600лв
ЕЛАНСЕ M (2 ГОДИНИ) за 1ml
ЕЛАНСЕ M (2 ГОДИНИ) за 1ml 750лв
ЕЛАНСЕ L (3 ГОДИНИ) за 1ml
ЕЛАНСЕ L (3 ГОДИНИ) за 1ml 950лв
ЕЛАНСЕ E (4 ГОДИНИ) за 1ml
ЕЛАНСЕ E (4 ГОДИНИ) за 1ml 1100лв